VIDEO SAMPLEShttps://vimeo.com/170997477
 PRESSEFOTOpresse.html
 STEEN & HEJLESENSTEEN%26HEJLESEN.html
http://livepage.apple.com/
 

I DREAM•MACHINE genskabes Brion Gysins og William S. Burroughs “drømmegenerator” fra 60érne. En roterende drømmemaskine hvis hastighed svarer til hjernens bølgelængde når den drømmer. Ved at kigge på den med lukkede øjne, er det muligt at drømme i vågen og bevidst tilstand.

DREAMMACHINE

EN MUSIKDREVET SCENISK HYBRID

Projekt under udvikling / forventet premiere i august 2021


I DREAM•MACHINE vil Steen & Hejlesen og Den Sorte Skole samarbejde omkring skabelsen af et drømmeeksperiment der udforsker tilstande på kanten af bevidstheden.


Musikkens tilblivelsesproces er værkets omdrejningspunkt og iscenesættelsen udgør et panoptisk kompleks af levende og foranderlige skulpturelle objekter hvormed Den Sorte Skoles musikalske live-udforskning resonerer og udveksler.


En stor sort svævende boks, 12 gigantiske lydmembraner og 4 drømmeaktører tilkoblet en roterende “drømmegenerator” bliver medvirkende komponenter i Den Sorte Skoles skabelse af et monumentalt og symfonisk lydunivers.

Med videomapping etablerer Steen & Hejlesen en rummelig forstærket og delvist forvrænget virkelighed - hvor arkitektoniske tableauer og scenografiske objekter fremtræder bevægelige, bliver flydende, ændrer stoflighed og form.